torstai 27. marraskuuta 2014

Muotisuunnittelija Marja Kääriäinen OppiPopapissaMeillä täällä OppiPopapissa pienyrittäjille ja yrittäjäksi aikoville tarjotaan täysin ilmaista testimarkkinointitilaa ja mahdollisuutta tuoda töitään esille! Tilaa vastaan he pitävät kaikille kiinnostuneille ilmaisia luentoja ja työpajoja omalta osaamisalueeltaan. Näin tilastamme hyötyvät kaikki! 

Tervetuloa tutustumaan tilaamme ja pohtimaan yhdessä miten juuri sinä voisit hyötyä OppiPopapista, olitpa sitten yrittäjä, yrittäjäksi aikova tai kauppakeskuksen asiakas! Meillä on ilmaista toimintaa, tapahtumia ja aktiviteetteja vauvasta vaariin, esimerkiksi musatuokioita, iltapäivätanssit ja yhteislaulua! Kurkkaa viikko-ohjelmamme edellisestä postauksesta.
Muotisuunnittelija Marja Kääriäinen ja "Muotisuunnittelua neuleissa - Workshop""Hei,


Tässä 90-luvun puolivälissä virkkaamani verkkomekon nopea tuunaus.

Yhdistin sen nyt itse suunnittelemaani silkkitrikoomekkoon, jonka kankaan olen saanut Milanossa Versacella työskentelevältä korealaiselta ystävältäni. Hän oli sen aiemmin saanut itse maestro Gianni Versacelta lahjoituksena.

Verkkovirkatut tuotteet ovat tulossa taas muotiin. Ensi kesänä niitä nähdään maailman huippusuunnittelijoiden mallistoissa mm. pastelliväreissä.
Nythän minulla on sitten uusi elämä tälle verkkopaidalle. Se olikin lojunut kaapissani käyttämättömänä 90-luvun lopusta lähtien.

Terveisiä OppiPopapin Muotisuunnittelua neuleissa-workshopista!

Muotisuunnittelija Marja Kääriäinen

P.S. OppiPopappi on tilana ollut aivan mahtava, joten päätin jatkaa avointen ovien designstudiotani ostarilla. Kiinnostuneille pidän luentoa aiheesta: "Muoti ja kestävä kehitys" tätä työtilan käyttöä vastaan. Kartoitan täällä mahdollisuuttani yrittäjäksi ryhtymiseen ja verkostoitumiseen ja siksi että saan suoran kontaktin kuluttajakuntaan ja että haluan Oppipopapissa testata uutta tapaa perinteisen salaisen suunnittelun sijasta tehdä sitä avoimesti kaikkien näkyvillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti